Ingrediente | Făină de speltă* (66%), zahăr integral din trestie* (30%), agent de creștere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb*), scorțișoară* (1%), ghimbir* (0,4%), sare de mare, nucşoară*.
* ingrediente din agricultura ecologica certificata,
Poate contine urme de produse lactate, nuci si soia. |
---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi |
---|
Certificări | Certificat Bio |
---|
Declarație nutrițională | Valori medii nutriţionale per 100 gr
Valoare energetică 1536 kJ / 363 kcal
Lipide 1 gr
Din care acizi graşi saturaţi 0,4 gr
Carbohidraţi 80,7 gr
Din care zahăr 23,3 gr
Proteine 2,5 gr
Sare 0,6 gr
|
---|
Utilizare | Pentru reteta vegana ai nevoie de:
230 g morcovi
180 g pulpa de mere
160 ml apă carbogazoasa
80 g ulei vegetal (de exemplu, ulei de rapiță)
Pentru reteta cu ou ai nevoie de:
230 g morcovi
3 oua
160 ml apă carbogazoasa
80 g ulei vegetal (de exemplu, ulei de rapiță)
Preîncălziți cuptorul la 180° Celsius căldură sus/jos.
Se rade grosier morcovii și se adaugă fie pulpă de mere, apă carbogazoasa și ulei vegetal, fie ouă bătute, apă carbogazoasa și ulei vegetal.
Amestecați mixul în amestecul de morcovi până când nu este vizibilă făina. Adăugați opțional nuci și stafide la aluat.
Turnați aluatul într-o tavă (26 cm ∅) și coaceți pentru 45-50 de minute (vegan) sau 40-45 de minute (tradițional). Dacă doriți să stratificați prăjitura cu morcovi cu glazură, împărțiți aluatul în două forme mici (16 cm ∅) și coaceți în același timp.
Lăsați prăjitura cu morcovi să se răcească bine înainte de a o întinde cu glazură, stratificare și tăiere.
Sfat: Pentru o experiență gustativă supremă, pur și simplu bateți 300 g de brânză cremă (vegană) cu 4 linguri de zahăr pudră din floare de cocos și puțină vanilie până când devine cremoasă, lăsați-l la frigider și întindeți pe tort. |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.