Calendarul retetelor de post GoVeggie 40 zile de post

Bunicii noştri ţineau post fiecare miercuri şi vineri din săptămână, plus posturile din an. În zilele noastre, am mai redus puțin norma, la prima şi ultima săptămână din posturile mari, iar unii dintre noi am renunțat complet la practica postului. Plus că, dacă ţinem la un moment dat post, spunem că mâncăm vegan în acele zile şi ne atenţionează prietenii că ne anemiem! Pare amuzant, dar adevărul este că nu suntem construiţi fizic pentru a consuma zilnic proteine animale!

Anul acesta poate fi diferit! Te invităm să ținem împreună toate cele 40 de zile de post!

Trebuie doar să te abonezi la Newsletter-ul nostru și să ne ajuți cu răspunsuri la câteva întrebări din chestionarul de mai jos!


Vei primi săptămânal meniuri complete, echilibrate din punct de vedere nutrițional, special gândite pentru persoane cu o viață activă.

De ce să ții post?

✔ Vei avea mai multă energie pe parcursul întregii zile

✔ Nu te vei îngrășa și poate chiar vei slăbi

✔ Metabolismul tău va reporni și vei arde mai repede și mai ușor caloriile

✔ Vei avea o digestie mai bună

În plus, ți-am pregătit oferte exclusive și premii sănătoase și gustoase!

 

Calendarul retetelor de post GoVeggie

 

Pentru o experiență completă, alătură-te comunității noastre, urmărește-ne pe social media și folosește cu drag #TinemPostulImpreuna și #40ZileDePost dacă vrei să împărtășești experiența și meniurile alese pentru zilele tale de post! Să avem un post sănătos și delicios!

Favorite 0
Vezi favorite Continuă cumpărăturile