In perioada 5 august - 14 august nu procesam comenzi. Toate comenzile plasate in aceasta perioada vor fi expediate incepand cu 17 august. Iti multumim pentru intelegere!

Tinem postul impreuna - retete de post GoVeggie.ro

Bunicii noştri ţineau post fiecare miercuri şi vineri din săptămână, plus posturile din an. În zilele noastre, am mai redus puțin norma, la prima şi ultima săptămână din posturile mari, iar unii dintre noi am renunțat complet la practica postului. Plus că, dacă ţinem la un moment dat post, spunem că mâncăm vegan în acele zile şi ne atenţionează prietenii că ne anemiem! Pare amuzant, dar adevărul este că nu suntem construiţi fizic pentru a consuma zilnic proteine animale!

Primăvara aceasta poate fi diferită! Te invităm să ținem împreună 40 zile de post cu rețete inedite care merită împărtășite cu cei dragi!

Trebuie doar să te abonezi la Newsletter-ul nostru și să ne ajuți cu răspunsuri la câteva întrebări din chestionarul de mai jos!


Vei primi săptămânal meniuri complete, echilibrate din punct de vedere nutrițional, special gândite pentru persoane cu o viață activă.

De ce să ții post?

✔ Vei avea mai multă energie pe parcursul întregii zile

✔ Nu te vei îngrășa și poate chiar vei slăbi

✔ Metabolismul tău va reporni și vei arde mai repede și mai ușor caloriile

✔ Vei avea o digestie mai bună

✔ Vei avea un somn mai odihnitor și mai liniștit

 

În plus, ți-am pregătit informații utile în fiecare Newsletter, oferte exclusive la ingrediente pe care le poți alege de pe GoVeggie.ro și premii sănătoase și gustoase!

 

Calendar retete de post GoVeggie 2020

 

Pentru o experiență completă, alătură-te comunității noastre, urmărește-ne pe social media și folosește cu drag #TinemPostulImpreuna și #40ZileDePost dacă vrei să împărtășești experiența și meniurile alese pentru zilele tale de post! Să avem un post sănătos și delicios!

Favorite 0
Vezi favorite Continuă cumpărăturile