Termeni si conditii

Site-ul www.goveggie.ro este operat de societatea comerciala Go Veggie SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Bucuresti, str. Agricultori, nr. 146, sector 3, numar de ordine in Registrul Comertului J40/7310/2017, cod unic de inregistrare fiscala 37607622. Accesul si utilizarea site-ului sunt supuse reglementarilor legale si regulamentelor in vigoare.

Te rugam sa citesti acesti Termeni de utilizare cu atentie.

Continuarea utilizarii site-ului www.goveggie.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare si respectarea acestora. Societatea isi rezerva dreptul de a aduce modificari in orice moment site-ului si termenilor de utilizare, fara notificare prealabila, urmand ca schimbarile importante sa fie comunicate in mod corespunzator.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea utilizarii site-ului implica acceptul si acordul tau referitor la Politica noatra privind cookie-urile. Iti vom aduce la cunostinta acest lucru de fiecare data cand vizitezi site-ul nostru, pana la momentul in care confirmi luarea la cunostinta.

Site-ul www.goveggie.ro poate fi utilizat pentru efectuarea comenzilor online si pentru informare. Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a il exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Go Veggie SRL fara acordul prealabil scris. Utilizatorii site-ului pot descarca sau copia materialele oferite in acest scop, fara a avea dreptul de a le folosi in alte scopuri decat cele personale sau non-comerciale.

Continului site-ului (text, imagini, elemente grafice, software si toate celelalte elemente), este proprietatea Go Veggie SRL si a colaboratorilor sai. Folosirea acestui continut fara acordul prealabil al proprietarului este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre Site este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Go Veggie SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Facem in permanenta eforturi pentru a păstra acurateţea informaţiilor prezentate pe site. In ciuda eforturilor noastre, se poate intampla ca acestea sa conţine inadvertenţe. Descrierile si specificatiile produselor afisate, ne sunt puse la dispozitia de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii. Fotografiile au caracter informativ şi pot conţine produse care nu fac parte din oferta sau din pachetul standard. Unele caracteristici, descrieri sau alt tip de informatii sau preţul pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, gramaj, etc.).

Toate promoţiile si reducerile prezente în site sunt valabile în limita stocului si a perioadei de timp.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si orice alte documente conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor Termenilor de utilizare si in limita stocului de produse disponibil. Ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile prezentate pe site sunt preturi finale si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres altceva. In cazul in care, dintr-o eroare umana sau tehnica, preturile afisate sunt incorecte, se considera ca pret final pretul acceptat de catre client.

Plata produselor

Produsele comandate se pot achitata integral, anterior livrarii, prin plata cu cardul sau prin transfer bancar sau ramburs, in momentul livrarii coletului de catre curier.

Ne rezervam dreptul ca pentru anumite produse si/sau in anumite situatii, sa solicitam plata produselor in avans.

In cazul platii prin transfer bancar, livrarea produselor va fi efectuata numai dupa incasarea sumei aferente in contul nostrum bancar.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa accesezi si pagina Cum platesti.

Livrarea produselor

Livram oriunde in Romania. In vederea efectuarii livrarii, ne rezervam dreptul de a contacta clientii pentru confirmarea comenzilor si a datelor de livrare.

Livrarea produselor ce necesita transport cu temperatura controlata (semnalate corespunzator) se efectueaza doar in Bucuresti si este gratuita pentru comenzile de minim 240 lei. Pentru comenzile mai mici de 240 lei, se aplica o taxa de livrare de 24 lei.

Livrarea produselor ce nu necesita transport cu temperatura controlata se efectueaza in toata tara si este gratuita pentru comenzile de minim 190 lei. Pentru comenzile mai mici de 190 lei, se aplica o taxa de livrare de 19 lei.

Tarifele de livrare sunt valabile pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Kilometrii in afara ariei de acoperire a serviciului de curierat se taxeaza suplimentar.

In situatii de forta majora (incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti), ne rezervam dreptul de a intarzia sau anula livrarile.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa accesezi si pagina Cum iti livram comanda.

Garantia produselor

In cazul produselor care pot beneficia de garantie, acordarea acesteia se face in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si O.G. 21/1992 privind protectia consumatorilor, actualizata.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona eventuala reclamatie.

Dreptul de renuntare / Retur

Cu exceptia cazurilor expres prevazute de legislatia aplicabila (produse perisabile, produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorate), in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2014, actualizata, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la procesul de cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile de la data la care curierul va livreaza coletul.

In cazul in care comanda ta se livreaza in mai multe transe, se considera data livrarii data la care ai intrat in posesia ultimului colet.
Pentru exercitarea dreptul deretur, tot ce trebuie sa faci este sa ne informezi cu privire la decizia ta, utilizand formularul de retur prezent pe site. (link catre pagina de retur atunci cand implementam returul)

Produsele alimentare, produsele cosmetic, orice tip de produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid, produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata.

Cererea ta de retur va fi analizata si solutionata conform preverilor legale aplicabile in functie de tipul produselor ce fac obiectul returului.

Daca cererea ta de retur este confirmata, iti rambursam suma aferenta produselor ce faca obeictul cererii de retur, cu exceptia costurilor de livrare, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care ne transmit cererea ta, folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care iti exprimi optiunea expresa pentru o alta modalitate de rambursare.

Costurile aferente returnarii produsului/produselor ce fac obiectul returului vor fi suportate integral de catre tine.

Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea contravalorii produselor pana la data la care intram in posesia produselor.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa accesezi si pagina Cum returnezi produse.

Comentariile clientilor / Review-uri

Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca ne conferi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul nostru este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Oricand te vei puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.

Mesajele trimise respecta legislatia aplicabila in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului ca si in cazul site-ului, in conditiile prevazute de acesti termini si conditii.

Go Veggie SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile prezentilor termini si conditii.

Solutionarea litigiilor

Facem tot posibilul ca neintelegerile privind orice tip de disputa sa fie rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantelor judecatoresti competente.

Acesti Termeni de utilizare reprezinta intelegere dintre tine si noi cu privire la utilizarea site-ul. Nici o alta declaratie, orala sau scrisa, care nu este inclusa in acesti Termenii de Utilizare nu este obligatorie nici pentru tine, nici pentru noi, daca nu a fost convenita de comun acord.