Cum iti livram produsele

Livram oriunde in Romania. In vederea efectuarii livrarii, ne rezervam dreptul de a contacta clientii pentru confirmarea comenzilor si a datelor de livrare.

Livrarea produselor ce necesita transport cu temperatura controlata (semnalate corespunzator) se efectueaza doar in Bucuresti si este gratuita pentru comenzile de minim 240 lei. Pentru comenzile mai mici de 240 lei, se aplica o taxa de livrare de 24 lei.

Livrarea produselor ce nu necesita transport cu temperatura controlata se efectueaza in toata tara si este gratuita pentru comenzile de minim 190 lei. Pentru comenzile mai mici de 190 lei, se aplica o taxa de livrare de 19 lei.

Livrarea produselor din categoria “Alternative Vegetariene” ce necesita transport cu temperatura controlata se efectueaza in toata tara, doar insoțite de un “Pachet răcire – sacoșă termoizolantă + apă alcalină Perla Moldovei 0,5 litri”, ce este adaugat automat din platforma și a cărui contravaloare este semnalizata in pagina de coș si este gratuita pentru comenzile de minim 240 lei. Pentru comenzile mai mici de 240 lei, se aplica o taxa de livrare de 19 lei.

Tarifele de livrare sunt valabile pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Kilometrii in afara ariei de acoperire a serviciului de curierat se taxeaza suplimentar.

Comenzile ce contin cel putin un produs ce necesita transport cu temperatura controlata pot fi expediate numai prin serviciul ”Livrare cu temperature controlata” in Bucuresti si imprejurimi (vezi lista localitatilor disponibile) sau insoțite de un “Pachet răcire – sacoșă termoizolantă + apă alcalină Perla Moldovei 0,5 litri” ce este adaugat automat din platforma și a cărui contravaloare este semnalizata in pagina de coș.

Comenzile cu “Livrare standard” inregistrate dupa ora 14:00 vor fi preluate a doua zi lucratoare.

Comenzile efectuate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile libere legale, vor fi expediate in cursul primei zile lucratoare.

In situatii de forta majora (incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti), ne rezervam dreptul de a intarzia sau anula livrarile.