Ingrediente | Făină de speltă integrală* (29%), zahăr integral din trestie* (21%), făină de speltă* (20%), făină integrală de emer*, făină de orez*, praf de copt (agent de creștere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb*), sare de mare.
* ingrediente din cultura organica controlata.
Spelta este un tip de grâu.
Poate contine urme de produse lactate, nuci si soia. |
---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi |
---|
Certificări | Certificat Bio |
---|
Declarație nutrițională | Valori medii nutriţionale per 100 gr
Valoare energetică 1489 kJ / 351 kcal
Lipide 1,3 gr
Din care acizi graşi saturaţi 0,3 gr
Carbohidraţi 72,6 gr
Din care zahăr 20,6 gr
Proteine 9,7 gr
Sare 0,8 gr
|
---|
Utilizare | Pentru reteta vegana ai nevoie de:
170 g unt vegan
500 g fructe (de exemplu fructe de padure)
30 ml apă rece
Pentru prepararea clasica ai nevoie de:
170 g unt
500 g fructe (de exemplu fructe de padure)
30 ml apă rece
Preîncălziți cuptorul la 180° Celsius căldură sus/jos.
Untul (vegan) se taie grosier si se pune intr-un castron cu apa.
Adăugați amestecul de prăjitură și frământați timp de 3-5 minute pentru a forma un aluat sfărâmicios.
Întindeți 3/4 din aluat într-o tavă (26 cm Ø) tapetată cu hârtie de copt, presați aluatul într-o bază netedă de 0,5-1 cm înălțime și formați o margine înaltă de 1 cm.
Puneți fructele la alegere în tava cu arc, astfel încât baza să fie complet acoperită. Întindeți aluatul rămas ca crumble pe tort.
Coaceți prăjitura cu crumble timp de 45-50 de minute pe raftul din mijloc până când devine maro auriu.
Lăsați să se răcească bine înainte de a o tăia. |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.