„Unt de arahide bio smooth fără sare Biona 500 gr” a fost adăugat în coș. Vezi coșul
Mix bio vegan pentru prăjitură cu fructe de pădure Baetter Baking 400 gr
34.00 lei
Stoc epuizat
Comanda de inca 166.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 216.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.
Cu mixul bio vegan de la Baetter Baking poți coace usor si rapid o prăjitură crumble cu fructe, crocanta. Cerealele antice, cum ar fi făina integrală de emmer, zahărul fin din floare de cocos și fructele tale preferate devin o prăjitură delicioasă cu topping auriu! Fie pentru o petrecere, fie pentru o ceașcă de cafea delicioasă după-amiaza – prăjitura cu crumble este favorita din toate timpurile și poate fi coaptă vegan.Amestecul de prăjitură crumble este suficient pentru o tavă.
Cutia de carton a amestecului de copt este certificată FSC și poate fi reciclată ca deșeuri de hârtie.
Făină de speltă integrală* (29%), zahăr integral din trestie* (21%), făină de speltă* (20%), făină integrală de emer*, făină de orez*, praf de copt (agent de creștere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb*), sare de mare.
* ingrediente din cultura organica controlata.
Spelta este un tip de grâu.
Poate contine urme de produse lactate, nuci si soia.
Alergeni
Fara alune, Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi
Certificări
Certificat Bio
Declarație nutrițională
Valori medii nutriţionale per 100 gr
Valoare energetică 1489 kJ / 351 kcal
Lipide 1,3 gr
Din care acizi graşi saturaţi 0,3 gr
Carbohidraţi 72,6 gr
Din care zahăr 20,6 gr
Proteine 9,7 gr
Sare 0,8 gr
Utilizare
Pentru reteta vegana ai nevoie de:
170 g unt vegan
500 g fructe (de exemplu fructe de padure)
30 ml apă rece
Pentru prepararea clasica ai nevoie de:
170 g unt
500 g fructe (de exemplu fructe de padure)
30 ml apă rece
Preîncălziți cuptorul la 180° Celsius căldură sus/jos.
Untul (vegan) se taie grosier si se pune intr-un castron cu apa.
Adăugați amestecul de prăjitură și frământați timp de 3-5 minute pentru a forma un aluat sfărâmicios.
Întindeți 3/4 din aluat într-o tavă (26 cm Ø) tapetată cu hârtie de copt, presați aluatul într-o bază netedă de 0,5-1 cm înălțime și formați o margine înaltă de 1 cm.
Puneți fructele la alegere în tava cu arc, astfel încât baza să fie complet acoperită. Întindeți aluatul rămas ca crumble pe tort.
Coaceți prăjitura cu crumble timp de 45-50 de minute pe raftul din mijloc până când devine maro auriu.
Lăsați să se răcească bine înainte de a o tăia.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the ...
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.