Făină bio de tapioca 250 gr
16.00 lei
Stoc epuizat
Făină bio de tapioca cu ingrediente din agricultură biologică.
Tapioca este făina obţinută din rădăcina plantei de origine tropicală, numită manioc.
Nu conține gluten în mod natural. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, mulți refugiați din sud-estul Asiei au supravieţuit doar cu tapioca.
Este bogată în fibre, vitaminele B şi C. Este recomandată datorită calităţilor antiseptice şi cicatrizante asupra sistemului digestiv , constituind un protector al mucoasei digestive.
Făina de tapioca se foloseşte pentru a da consistenţă felurilor de mâncare, supe, gemuri, dar şi pentru aluaturile coapte.
Alergeni | Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
---|---|
Certificări | Certificat Bio |
Greutate | 250 gr |
---|---|
Țară de origine | Italia |
Producător |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.