Sos bio de soia Tamari Yaemon
32.00 lei
Stoc epuizat
Sos de soia ecologic origine Japonia.
Sosul Tamari este produs din cele mai bune ingrediente prin prelucrare specială, care presupune uscarea lentă pe covoraşe de bambus a boabelor de soia îmbogăţite cu ferment. Asezonarea succesivă timp de 2 ani în butoaie de cedru şi conservarea asigurată exclusiv prin adăugarea de Mirin (în locul alcoolului sau zahărului, așa cum se procedează în producţia industrială a sosului Tamari), dau naştere unui sos de soia cu gust bogat şi de neegalat.
Tamari conferă un gust delicios pentru paste, cereale, verdeţuri, alge, proteine vegetale, peste și supe. Poate fi folosit ca atare, la preparate gătite sau în sosuri.
Tamari este un sos obţinut din soia fermentată în mod natural, cu gust mai bogat şi dens decât sosul de soia shoyu.
| Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
|---|---|
| Certificări | Certificat Bio |
| Greutate | 250 ml |
|---|---|
| Țară de origine | Japonia |
| Producător |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.












Meniu de Sarbatori





Lesander.com
Recenzii
Nu există recenzii până acum.