Sfecla rosie Bio
9.00 lei
Sfecla, protectoarea ficatului, este considerată un super-aliment, pentru că reprezintă o sursă excelentă de vitamina B, folaţi, mangan şi potasiu. De asemenea, este o sursă bună de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru şi fosfor.
Sucul de sfeclă roşie este unul dintre cele mai puternice remedii în tratarea cancerului şi a leucemiei. Sfecla roşie conţine vitaminele A, C, E, vitaminele din complexul B, şi minerale precum fier, cupru, zinc, iod, calciu, potasiu, amidon şi hidrocarburi. Cel care luptă împotriva cancerului şi a leucemiei este pigmentul din sfecla roşie, care nu este toxic, nu se distruge prin prelucrare termică şi nici în timpul digestiei. Întărește sistemul imunitar, conține beta carotene, vitamin C, carotenoide, sulf, calciu, fier, magneziu, potasiu. Îmbunătățește funcția creierului, curăță sângele și consolidează vezica biliară și ficatul. Se consumă în combinație cu suc de mere sau morcovi, pentru că este prea concentrat.
Certificări | Certificat Bio |
---|
Greutate | 500 gr |
---|---|
Țară de origine | Olanda |
Producător |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.