Paste fusilli bio vegane din năut fără gluten Lazzaretti 250 gr
19.00 lei
Stoc epuizat
Pastele fusilli bio vegane de năut Lazzaretti (năut cultivat în sud-vestul Franței) sunt fabricate artizanal în Avignon, fără gluten, pentru toţi cei care doresc o dietă sănătosă şi variată, bogată în fibre, fier şi proteine. Pastele de năut sunt gustoase şi usor de preparat în diverse feluri de mâncare, atât calde, cât şi reci.
| Ingrediente | Făină de naut organic (100%). |
|---|---|
| Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
| Certificări | Certificat Bio |
| Declarație nutrițională | Valoare nutriţională per 100 gr |
| Utilizare | Gătiţi 4 minute în apă clocotită sărată. |
| Păstrare și conservare | A se păstra la loc uscat şi răcoros. |
| Producător | |
|---|---|
| Greutate | 250 gr |
| Țară de origine | Franta |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.






Meniu de Sarbatori





Lesander.com
Recenzii
Nu există recenzii până acum.