Oţet bio din orez 250 ml
21.00 lei
Stoc epuizat
Ingrediente: apă, orez integral (12%), koji (Aspergillus oryzae).
Oţetul bio din orez este un condiment produs prin fermentarea timp de 1 an a orezului în vase de teracotă, o modalitate prin care orezul devine mai întâi alcool şi apoi oţet.
Savoarea sa, fiind mai putin acidă, se îmbină perfect cu gustul plantelor şi cerealelor, a verdeţurilor şi algelor.
| Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
|---|---|
| Certificări | Certificat Bio |
| Greutate | 250 ml |
|---|---|
| Țară de origine | Japonia |
| Producător |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.














Meniu de Sarbatori





Lesander.com
Recenzii
Nu există recenzii până acum.