Tempeh bio din soia Alberts 200 gr
23.00 lei
Stoc epuizat
Tempeh-ul este un produs fermentat natural din soia, folosind o cultură fungică neutră gustativ numită „Rhizopus”. Tempeh-ul obține gustul tipic, ușor acru prin adăugarea de oțet natural din cidru de mere, ceea ce face ca această specialitate vegană să fie nu numai delicioasă, ci și foarte ușor de digerat! Este incredibil de versatil și reprezintă, de asemenea, o sursă extrem de eficientă de proteine de înaltă calitate, minerale și vitamine diverse, cum ar fi grupul de vitamine B.
Ingrediente | Boabe de soia*, apă, oțet de cidru de mere* |
---|---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valori medii nutriţionale per 100 gr |
Utilizare | După deschidere a se consuma în câteva zile. |
Păstrare și conservare | A se păstra la frigider (max +7 grade C). |
Producător | |
---|---|
Greutate | 200 gr |
Țară de origine | Germania |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.