Sos Aioli bio vegan pe bază de floarea-soarelui Naturata 190 ml
18.00 lei
Stoc epuizat
Sosul vegan Aioli de la Naturata este realizat din ulei de floarea soarelui de cea mai bună calitate, certificat Demeter, presat lent, fără folosirea căldurii (presat la rece). Înainte de a fi prelucrat în sos aioli, uleiul de floarea soarelui este deodorizat cu abur. Drept urmare, capacitatea de păstrare a cremei de salată este îmbunătățită, iar aroma delicată a sosului nu este mascată de aroma uleiului. Pentru a face sosul vegan aioli, ingredientele sunt amestecate cu ulei de floarea-soarelui și omogenizate complet. Proteina din floarea-soarelui servește ca emulgator care permite ingredientelor grase și apoase (ulei, oțet și apă) să se combine mai eficient într-o emulsie. Tubul practic permite porționarea cu precizie a produsului. În plus, ingredientele sunt protejate de aer și rămân în stare proaspătă mai mult timp, chiar și fără utilizarea conservanților.
Emisiile de CO2 care apar în timpul fabricării și transportului produselor, inclusiv ambalajelor, sunt compensate financiar de către producător, în cooperare cu organizația pentru protecția mediului myclimate.org.
Ingrediente | Ulei de floarea-soarelui*, apă, oțet de coniac*, zahăr brut din trestie*, muștar* (apă, semințe de muștar*, oțet de coniac*, sare de mare, zahăr brut din trestie*, curcuma*), usturoi* 1,7 %, sare de mare, proteină din floarea-soarelui*, amidon de porumb*, suc de lămâie*, agent de îngroșare: gumă de caruba*, făină de guar*, curcuma*. |
---|---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valori medii nutriţionale per 100 gr |
Păstrare și conservare | În loc uscat și răcoros. După deschidere, în frigider. |
Producător | |
---|---|
Greutate | 190 ml |
Țară de origine | Elveția |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.