Mix bio vegan pentru prăjitură cu morcovi fără gluten Baetter Baking 380 gr
34.00 lei
Stoc epuizat
Suculent, aromat, delicios! Cu mixul pentru Carrot Cake poți coace usor desertul perfect pentru următorul brunch de duminică: un delicios tort de morcovi cu hrișcă, scorțișoară și ghimbir. Îndulcit cu zahăr din floare de cocos, prăjitura cu morcovi poate fi personalizata cu nuci, stafide și o glazura cremoasa. Poate fi coaptă vegan sau tradițional. Mixul pentru prăjitura de morcovi este suficient pentru o tavă normală sau două mici.
Ingrediente | Făină de speltă* (66%), zahăr integral din trestie* (30%), agent de creștere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb*), scorțișoară* (1%), ghimbir* (0,4%), sare de mare, nucşoară*. |
---|---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valori medii nutriţionale per 100 gr |
Utilizare | Pentru reteta vegana ai nevoie de: |
Producător | |
---|---|
Greutate | 380 gr |
Țară de origine | Germania |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.