Iaurt bio vegan în stil Skyr fără zahăr fără gluten Provamel 400 gr
15.00 lei
Stoc epuizat
Skyr -pronunțat “skeer” – este un produs tradițional islandez, despre care se spune că a apărut încă din epoca vikingă din secolul al IX-lea. Considerat un tip de iaurt, datorită consistenței și texturii sale, skyr-ul este folosit ca o brânză în majoritatea părților din Islanda și datorită procesului tehnologic.
Alternativa vegană de la Provamel, din soia de cea mai bună calitate, combinată cu culturi vii, are un conținut scăzut de grăsimi, este bogată în proteine (conținând de trei ori proteina de iaurturi obișnuite) și plină de probiotice.
Ingrediente | Preparat din soia* (apă, soia decojită* (16,2%))
stabilizator (pectină), regulator de acid (acid citric), sare de mare, culturi lactice(str. thermophilus, l. bulgaricus)*. |
---|---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valoare nutriţională per 100 gr |
Păstrare și conservare | A se păstra la frigider. |
Producător | |
---|---|
Greutate | 400 gr |
Țară de origine | Belgia |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.