Apa enzimatică sau “apa vie” – elixir pentru sănătate

Indiferent de anotimp, hidratarea este esențială pentru o bună funcționarea a organismului. Adăugarea de fructe, legume și ierburi aromatice în apă, nu doar că o face mai plăcută la gust și mai ușor de băut, dar este și cea mai simplă metodă de a consuma mai multe enzime. Enzimele sunt implicate în toate funcțiile organismului, sunt vitale pentru refacerea, apărarea și susținerea lui iar pentru o funcționare optimă, corpul nostru are nevoie de enzime multe și vii.

 

Mai jos câteva idei pentru un amestec delicios:

 

  • Apă filtrată + grapefruit + rozmarin
  • Apă filtrată + căpșuni + lămâie
  • Apă filtrată + portocale + scorțișoară
  • Apă filtrată + castravete + mentă
  • Apă filtrată + pepene roșu + rozmarin
  • Apă filtrată + mere + scorțișoară

 

TIP: O metodă excelentă de a beneficia de toți nutrienții, este să adaugi în apa ta câteva picături de ulei esențial pur cu grad terapeutic.