Oţet bio din orez Vivibio 250 ml
23.00 lei
Stoc epuizat
Oţetul bio din orez este un condiment produs prin fermentarea timp de 1 an a orezului în vase de teracotă, o modalitate prin care orezul devine mai întâi alcool şi apoi oţet.
Savoarea sa, fiind mai putin acidă, se îmbină perfect cu gustul plantelor şi cerealelor, a verdeţurilor şi algelor.
Termen de valabilitate: 19.07.2020
Caracteristici | Oțet din orez bio fermentat timp de 1 an în vase de teracotă. |
---|---|
Ingrediente | Apă, *orez integral (12%), koji (Aspergillus oryzae). |
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valori medii nutriţionale per 100 gr |
Păstrare și conservare | În loc uscat și răcoros. |
Producător | |
---|---|
Greutate | 250 ml |
Țară de origine | Japonia |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.