Pastă de dinți vegană cu extract natural de miswak Eyup Sabri Tuncer 90 ml

26.40 lei

În stoc

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: EST031
TVA Inclus: 9.00%
Categorii: , ,

Protecția perfectă pentru dinți sensibili! Datorită fomulei sale revoluționare din plante curăță fără a deteriora smalțul dinților, susține albul natural al dinților și îmbunătățește mirosul cavității bucale. Extractul natural de Arbore de Miswak previne inflamarea gingiilor și reduce sângerările, fiind extrem de benefic pentru fortificarea acestora. Extractul de Eucalipt asigură o igienă perfectă a cavității bucale și ajută la prevenirea plăcii dentare, a tartrului și a cariilor. Mentolul natural din formula sa menține o respirație frumos mirositoare pe parcursul întregii zile.

Caracteristici

De efectele benefice ale extractului de Miswak ne putem bucura zi de zi:
• Previne inflamarea gingiilor și reduce sângerările.
• Ajută la reducerea plăcii bacteriene, prevenind apariția cariilor și a problemelor gingivale datorită proprietăților antibacteriene, antimicotice și analgezice.
• Curăță fără a deteriora smațul dinților, susține albul natural al dinților și contribuie la combaterea mirosului neplăcut al respirației.

Ingrediente

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, Disodium Phosphate, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Menthol, Salvadora Persica Bark/Root Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rebaudioside A, Mentha Piperita Oil, Phenylpropanol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Thymol, Tocopherol.

Utilizare

Periați în profunzime cu Pasta de dinți cu extract natural de Miswak de cel puțin 2 ori pe zi, sau ori de câte ori este nevoie pentru a susține sănătatea dinților și gingiilor. Pasta de dinți cu extract natural de Miswak este potrivită pentru utilizarea zilnică. Încercați să nu înghițiți și clătiți bine după periere.

Păstrare și conservare

Pastrați la temperatura camerei. Închideți capacul după fiecare utilizare pentru a proteja pasta de dinți de umezeală. Pasta de dinți își poate schimba culoarea în timp, deoarece conține ingrediente naturale.

Producător

Greutate

90 ml

Țară de origine

Turcia