Ingrediente | Amestec de faina: amidon de porumb, făină de orez, făină integrală de orez, zahăr brut din trestie, amidon tapioca, făină integrală de mei, proteine din semințe de in, sare, coji de psyllium, agent de îngroșare: gumă de xantan; emulgator: lecitine (floarea-soarelui).
Amestec: zahar-scortisoara: zahăr brut din trestie, 8,0 % scorțișoară. |
---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi |
---|
Certificări | Certificat Bio |
---|
Declarație nutrițională | Valori nutriționale medii per 100 g:
Valoare energetică 1336 kJ / 318 kcal
Grăsimi, din care: 10,8 g
- acizi grași saturați 5,2 g
Carbohidrați, din care: 51 g
- zaharuri 13 g
Proteine 2,6 g
Sare 0,86 g. |
---|
Utilizare | Mod de preparare rulouri cu scortisoara bio fara gluten:
Pentru rulourile tale de scorțișoară mai ai nevoie de:
90g unt moale sau margarină vegană,
7g frojdie bio Biovegan,
250ml apă călduță,
mixer de mana cu carlig de aluat.
Preparare:
Puneți amestecul de făină și drojdia împreună într-un castron și amestecați totul. Acum adăugați 50 g de margarină moale și apă și frământați totul timp de aproximativ 3 minute cu mixerul de mână cu cârlige de aluat. Lăsați aluatul să se odihnească într-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu un prosop de bucătărie umed.
Se întinde aluatul într-un dreptunghi (aproximativ 30 x 40 cm). Pentru a ajuta acest lucru, poate fi folosită puțină făină fără gluten. Ungeți acum aluatul cu restul de 40 g de margarină moale, lăsând o margine lată de aproximativ 3 cm, pe care o ungeți cu apă înainte de a o rula. Presărați margarina uniform cu amestecul de zahăr și scorțișoară și apoi rulați cu grijă aluatul într-un rulou, începând din partea lungă.
Tăiați-le în felii de aproximativ 2 până la 3 cm grosime și aliniați Rulourile de scorțișoară pe o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt. Lăsați Rulourile de scorțișoară să se odihnească timp de 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la convecție la 180 °C sau la 200 °C căldură superioară/inferioară și puneți un castron umplut cu apă în cuptor.
Coaceți rulourile de scorțișoară timp de aproximativ 13 minute.
Le puteți umple cu budincă și stafide, nuci tocate, unt de nuci sau bucăți de ciocolată și banane sau chiar acoperiți cu glazura. |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.