Agendă magică 2023 Diana d’Briac albastru

168.00 lei

Stoc epuizat

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: DB0027
TVA Inclus: 5.00%
Categorii: , , , , ,

A fi conectat la înțelepciunea Universului este, poate, cea mai mare provocare a vremurilor în care trăim!

Și, tocmai de aceea, urmând un algoritm străvechi, Diana d`Briac a creat, și pentru anul 2023, pentru un public foarte special, acest ghid de fiecare zi, ca un vehicul magic care să conecteze permanent la Divinitate printr-un cristal, o aromă, o culoare, un condiment, prin vibrația zilei, printr-un simbol, creând o altfel de Agendă, care să amintească și de Străvechile Sărbători ale neamului nostru și de Sărbătorile Creștine, și de Solstiții și Echinocții, și de mersul Lunii și al Soarelui!

Pentru că este esențial să faci energiile fiecărei zile să lucreze pentru tine, mai ales într-un an guvernat de cifra 7, Agenda Magică a Dianei d`Briac îl ajută pe cel ce o deschide să știe, în fiecare zi, ce este în cer și pe pământ, ce vibrație, ce cristal, ce culoare, ce aromă, ce iarbă de leac, se potrivesc acelui timp, acelei zile, ce anume îl ajută să fie și să rămână în armonie cu Universul!

Această Agendă …magică este un fel de fir al Ariadnei, o călăuză de-a lungul întregului an, un diapazon ce acordează la fluxul benefic al lucrurilor, pentru a vibra astfel încât să atragem doar ceea ce ne face bine și ne este de folos!

Filele de culoarea untului de casă sunt atent legate într-o prețioasă copertă de lux, din catifea gravată în descântec, într-un atelier de artă.

Poate fi un dar minunat atât pentru cei pe care îi prețuim cu adevărat, cât și pentru sine!

Caracteristici

Dimensiuni Agendă: A5
Număr pagini: 265
Culoarea filelor: crem-untos
Culoarea textului: verde închis
Coperta: catifea gravată
Culori de copertă: roșu, verde, albastru-indigo
Agenda cuprinde perioada 26 Decembrie 2022 - 31 Decembrie 2023

Producător

Culoare

Albastru

Țară de origine

România