Ceai bio Clean Matcha Green cu ceai verde, matcha, lămâie, păpădie și fenicul Pukka 30 gr

24.00 lei

Stoc epuizat

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: PKKA0032
TVA Inclus: 9.00%
Categorii: ,

Un ceai gândit special pentru curățarea minții, a corpului și a spiritului. Din păpădie ecologică, fenicul, ceai verde, mirt lămâios și lemn dulce, fiecare înghițitură îți aduce binecuvântarea naturii.

20 pliculețe realizate fără plastic, pentru a reține uleiurile esențiale din plantele organice. Fiecare plic este dublu, ceea ce permite plantelor să elibereze toți nutrienții și aromele în ceașcă. Și pentru că plantele iubesc apa, toarnă apă fierbinte direct peste plic. Și, din respect pentru planetă, nu uita să fierbi doar cantitatea de apă de care ai nevoie pentru un ceai cât mai ecologic!și ești gata să scântei.

 

Ingrediente

Ceai verde cu frunze întregi Sencha (40%), semințe dulci de fenicul, rădăcină de lemn dulce, frunze de urzică, aromă de ulei esențial de lămâie*, rădăcină de turmeric, coajă de lămâie integrală, frunze de mirt lămâios, pulbere de matcha.

Alergeni

Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Certificări

Certificat Bio

Utilizare

Infuzează în apă fierbinte timp de 5 - 15 minute.

Păstrare și conservare

A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Producător

Greutate

30 gr

Țară de origine

Germania

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceai bio Clean Matcha Green cu ceai verde, matcha, lămâie, păpădie și fenicul Pukka 30 gr”