Matcha bio Korea Garucha Cha Do 30 gr

67.00 lei

Doar 1 rămase în stoc

Matcha organică de la Cha Do provine de la ferma de ceai organic Jangwon de pe insula vulcanică sud-coreeană Jeju, unde sunt cultivate Tencha – denumirea data frunzelor de ceai folosite pentru Matcha, înainte ca acestea să fie măcinate în pulbere fină. Cha Do utilizează excluvis acest tip de frunze pentru prelucrarea în Matcha, recoltate proaspăt, sterilizate cu abur și uscate imediat. Această materie primă este apoi ambalată imediat sub vid și depozitată la temperaturi controlate, fiind măcinată doar înainte de ambalare.

Deoarece calitatea pudrei de matcha depinde mult de calitatea procesului de măcinare, Matcha de la Cha Do este măcinată lent astfel înct să nu se încălzească niciodată, în caz contrar aroma este imediat distrusă. Tot acest proces tehnologic face ca într-o oră să se producă doar 50 gr de Matcha. Atfel se explică și diferențele de preț între diferitele tipuri de Matcha, în funcție de calitatea procesului tehnologic.

Matcha este energizant puternic, cu un conținut maxim de polifenoli, teină și aminoacizi.

Ingrediente

Ceai verde măcinat din cultură organică certificată.

Alergeni

Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Certificări

Certificat Bio

Utilizare

Matcha este foarte versatilă. Se poate face ceai simplu, turnând apă fierbite la 80 grade C sau ca un latte matcha cu lapte sau se poate folosi chiar în mâncare. Matcha este un ingredient excelent pentru coacere și gătit.

Păstrare și conservare

A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Producător

Greutate

30 gr

Țară de origine

Germania

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Matcha bio Korea Garucha Cha Do 30 gr”