Zahăr bio gelifiant 2:1 Biovegan 500 gr
Prețul inițial a fost: 17.00 lei.13.60 leiPrețul curent este: 13.60 lei.
În stoc
Biovegan zahăr gelifiant bio 2: 1 pentru fructe clasice se compune din 2 părți fructe și 1 parte zahăr. Un pachet de zahăr gelifiant ajunge pentru 1 kg de fructe. Pentru gemuri de fructe sau jeleuri cu durată lungă de conservare. Zaharul integral din trestie de zahar foarte fin asigură o solubilitate optimă și un gust echilibrat.Pentru prepararea gemurilor cu 500 g zahăr gelifiant 2 : 1: 1 kg de fructe şi 5 g sare de lămâie sau sucul de la o lămâie, un măr ras (după nevoie).
Ingrediente | Zahăr* brut din trestie, agent de gelifiere: pectina de mere. *provin din agricultura ecologica. |
---|---|
Alergeni | Fara gluten, Fara lactoza |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valori nutriționale medii per 100 g: |
Utilizare | Prepararea cu fructe:
1. Se spală fructe impecabile, se lasă la scurs, eventual se scot sâmburii, şi se cântăreşte 1 kg de fructe. Puneţi o farfurie mică în congelator pentru proba de gelificare.
2. Conţinutul plicului se pune într-o oală, împreună cu fructele şi sarea de lămâie sau sucul de la o lămâie. Se amestecă totul bine şi se pune pe foc amestecând continuu.
3. Se lasă cel puţin 3 minute să clocotească bine.
4. Proba de gelificare: după timpul de fierbere se pune o lingură din cantitatea de gem fierbinte pe farfuria răcită la congelator. În cazul în care compoziţia nu este destul de consistentă, mai trebuie fiartă câteva minute, iar apoi se repetă proba de gelificare.
5. Gemul fierbinte se pune în borcane curate, care se închid ermetic şi se pun timp de 5 minute cu capul în jos. |
Producător | |
---|---|
Greutate | 500 gr |
Țară de origine | Germania |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.