Sos de soia Tamari bio Baule Volante 250 ml
28.00 lei
Stoc epuizat
Condiment macrobiotic foarte gustos asemănător cu Shoyu, dar în comparație cu acesta din urmă este produs fără grâu și cu o fermentare de aproximativ 18 luni în butoaie de cedru. În mod tradițional, tamari a fost reziduul care s-a format la baza recipientelor de fermentare a boabelor de soia.
Sosul Tamari bio este un produs pe bază de soia fermentat, prin urmare ușor digerabil, gustos și bogat în proteine. Conform tradiției orientale, acest sos contribuie la menținerea tinereții.
Mod de utilizare: poate fi folosit pentru a asezona salate, crutoane, legume fierte, cereale și leguminoase, ca alternativa la sare.
Tamari înlocuiește adesea sarea și, deoarece conține proteine libere (obținute datorită fermentației), îmbunătățește aroma alimentelor la care este adăugat.
Caracteristici | Produs certificat bio Nefiltrat Crud |
---|---|
Ingrediente | *Apă, *seminte de soia (39,5%), sare( 13,5%). Alcool: 1,5% vol (din fermentatie naturala) |
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | 100ml de produs contin in medie: |
Producător | |
---|---|
Greutate | 250 ml |
Țară de origine | Italia |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.