Sos de soia Shoyu bio Baule Volante 250 ml
22.00 lei
Stoc epuizat
Condiment macrobiotic foarte gustos, produs din soia si grâu, obtinut in mod natural prin fermentare indelungata.
Sosul Shoyu bio este un produs pe bază de soia fermentat, prin urmare ușor digerabil, gustos și bogat în proteine. Conform tradiției orientale, acest sos contribuie la menținerea tinereții.
Mod de utilizare: poate fi folosit pentru a asezona salate, crutoane, legume fierte, cereale și leguminoase, ca alternativa la sare.
Inlocuiește adesea sarea și, deoarece conține proteine libere (obținute datorită fermentației), îmbunătățește aroma alimentelor la care este adăugat.
Ingrediente | *Apă, *seminte de soia (21,5%), sare (13,5), *grau (11,5%), alcool 1,5% vol (din fermentatie naturala) |
---|---|
Alergeni | Fara alune, Fara lactoza, Fara lupin, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | 100ml de produs contin in medie: |
Păstrare și conservare | A se pastra in loc uscat si racoros, departe de surse de lumina. |
Producător | |
---|---|
Greutate | 250 ml |
Țară de origine | Italia |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.