Sos bio vegan de soia Tamari Cedarwood fără gluten Arche 145 ml
24.00 lei
Stoc epuizat
Sosul tamari este un sos pe bază de soia foarte versatil și aromat, care în tradiția japoneză este fermentat natural. Tamari Cedarwood este fermentat natural în lemn de cedru, ceea ce îi conferă un gust intens care se păstrează chiar și atunci când este gătit îndelung. Este ideal drept condiment de bază, pentru marinate sau mâncăruri picante, precum și multe alte feluri de mâncare.
Ingrediente | Semințe de soia*(42%), apă, sare de mare, Mikawa Mirin*(sos aromatic alcoolizat*: orez*, apă, aspergillus oryzae*), făină de orz prăjit*, aspergillus oryzae*. |
---|---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valori nutriţionale per 100 ml: |
Păstrare și conservare | A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere păstrați la frigider. |
Producător | |
---|---|
Greutate | 145 ml |
Țară de origine | Japonia |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.