Sos bio vegan cu arahide Satay fără gluten Sanchon 340 gr
19.00 lei
Stoc epuizat
Sosul Satay pe bază de arahide este un sos delicios și gata pentru a fi consum. Se potrivește bine cu frigărui, cu tofu, cu legume crocante, trase la tigaie sau pur și simplu cu orez. Sosul Satay de arahide își are originile în Indonezia și este acum unul dintre cele mai populare sosuri din întreaga Asia. Este de asemenea răspândit în Thailanda, unde poate fi găsit în fiecare restaurant, la fiecare piață de noapte și în fiecare stand alimentar.
Produs certificat Bio, Vegan, fără gluten, fără ulei de palmier.
Ingrediente | Ceapă*, unt de nucă de cocos* (19%), apă, arahide* (11,3%), ulei de nucă de cocos* (8,6%), zahăr brut de trestie*, grăsime de nucă de cocos* (4%), tamarind*, pastă de roșii*, ghimbir* , sare de mare, usturoi*, făină de orez*, chimen*, piper Cayenne*. |
---|---|
Alergeni | Fara drojdie, Fara gluten, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valori medii nutriţionale per 100 gr |
Păstrare și conservare | După deschidere se păstrează la frigider. |
Producător | |
---|---|
Greutate | 340 gr |
Țară de origine | Germania |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.