Sos bio de soia Shoyu Johsen
20.00 lei
Stoc epuizat
Ingrediente: Apă, soia (19%), grâu, sare de mare, koji (Aspergillus oryzae) – ingrediente din agricultură ecologică.
Produs cu cele mai bune ingrediente, după metode de prelucrare tradiţionale care includ fermentarea timp de 2 ani în butoaie din lemn de cedru, cu boabe de soia intregi și boabe de grâu. Sosul de soia poate fi folosit ca atare, sau adăugat în rețete cu cereale, legume, verdețuri, alge şi peste.
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
---|---|
Certificări | Certificat Bio |
Greutate | 250 ml |
---|---|
Țară de origine | Japonia |
Producător |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.