Piure bio Umeboshi 200 gr

46.00 lei

Stoc epuizat

Umeboshi se obține prin deshidratarea, apoi murarea prunelor ume cu sare și frunze shiso, ceea ce le conferă culoarea roșiatică.

 

Reteta de Umeboshi este preparată în Japonia dupa metode tradiționale. Umeboshi se obține prin deshidratarea, apoi murarea prunelor ume cu sare și frunze shiso, ceea ce le conferă culoarea roșiatică. Fermentează în barili de lemn pentru aproximativ o lună, apoi sunt scoase și uscate la soare. Au un gust intens, acru și sărat, pe lângă numeroase beneficii pentru sănătate. Au un conținut ridicat de minerale alcaline (fier, calciu, mangan, potasiu), contracarând aciditatea corpului.

 

Se pot consuma în supe, ceaiuri, sau ca și condiment

 

Ingrediente: *Prune japoneze (Prunus mume) 87%, sare de mare, *frunze de Shiso* (Perilla frutescens) – *ingrediente de agricultură ecologică.

 

 

Alergeni

Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Certificări

Certificat Bio

Greutate

200 gr

Țară de origine

Japonia

Producător

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Piure bio Umeboshi 200 gr”