Paste fusilli bio vegane din năut fără gluten Lazzaretti 250 gr
Prețul inițial a fost: 19.00 lei.15.20 leiPrețul curent este: 15.20 lei.
În stoc
Pastele fusilli bio vegane de năut Lazzaretti (năut cultivat în sud-vestul Franței) sunt fabricate artizanal în Avignon, fără gluten, pentru toţi cei care doresc o dietă sănătosă şi variată, bogată în fibre, fier şi proteine. Pastele de năut sunt gustoase şi usor de preparat în diverse feluri de mâncare, atât calde, cât şi reci.
Ingrediente | Făină de naut organic (100%). |
---|---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valoare nutriţională per 100 gr |
Utilizare | Gătiţi 4 minute în apă clocotită sărată. |
Păstrare și conservare | A se păstra la loc uscat şi răcoros. |
Producător | |
---|---|
Greutate | 250 gr |
Țară de origine | Franta |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.