Orez bio Shirataki low carb din făină de konjak Arche 294 gr
25.00 lei
Stoc epuizat
Orezul Shirataki de la Arche este foarte săţios, fiind fabricat în Japonia din fibra glucomannanului din rădăcina de konjac. În Asia, produsele din konjac sunt apreciate ca făcând parte dintr-o dietă cu conținut scăzut de calorii. Având nevoie de doar un minut ca timp de gătit, acest orez este ideal pentru bucătăria rapidă, căpătând fără probleme aroma sosurilor și a condimentelor folosite.
Ingrediente | Apă, făină de konjak* (1,9%) (Anirophophallus konjac), hidroxid de calciu. *din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE (Japonia). |
---|---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valori nutriţionale per 100 gr: |
Utilizare | După scurgerea orezului, aroma tipică de konjac se disipă. Clătiți-l bine cu apă. |
Păstrare și conservare | A se păstra la loc uscat și răcoros. După deschidere, păstrați la rece și consumați în curs de 2 zile. |
Producător | |
---|---|
Greutate | 294 gr |
Țară de origine | Germania |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.