Morcovi Bio Grecia
9.00 lei – 10.00 lei
Conțin imunoglobulina, care protejează plămânii în perioada rece, îmbunătățesc funcția hepatică, au proprietăți antivirale și antioxidante. Au un conținut mare de betacaroten, pe care organismul uman îl transformă în vitamina A. Se consuma crud în salate, sucuri.
Caracteristici | Morcovul conţine fibre dietetice, betacarotină, vitamina c, vitamina A, vitamina B1, vitamina bB, vitamina B6, vitamina PP, dextroza, levuloza, săruri minerale (fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, arsenic, mangan, sulf, cupru, brom), aspragină, daucarină, pectină, proteine, lipide, glucide. Are efect vitaminizant, tonifiant, analgezic, bactericid, antiseptic, calmant, cicatrizant, regenerator al pielii, ajută în lupta cu cancerul, este un bun antioxidant, reduce colesterolul, stimulează funcția hepatică, hipoglicemiant în diabet, reglează tulburările metabolismului, , elimină acidul uric, întărește sistemul imunitar, cicatrizant gastric, crește acuitatea vizuală. |
---|---|
Certificări | Certificat Bio |
Greutate | 700 gr, 800 gr |
---|---|
Țară de origine | Grecia |
Producător |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.