Ingrediente | Mix de copt brownies: zahăr brut din trestie, făină de orez, făină de porumb, 11,0% cuvertură amaruie (masa de cacao, zahăr, unt de cacao), 7,6% pudră de cacao, amidon tapioca, 3,0% cuvertură amaruie (masa de cacao, unt de cacao, zahăr din flori de cocos), făină din semințe de chia (Salvia hispanica), sare, agent de creștere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu, emulgator: lecitine (floarea-soarelui).
Mix de copt cheesecake: zahăr din trestie, amidon de porumb, coaja de lămâie, 0,1% vanilie bourbon. |
---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi |
---|
Declarație nutrițională | Valori nutriționale medii per 100 g:
Valoare energetică 1121 kJ / 267 kcal
Grăsimi, din care: 11 g
- acizi grași saturați 5,6 g
Carbohidrați, din care: 36 g
- zaharuri 22 g
Proteine 2,1 g
Sare 0,26 g. |
---|
Utilizare | Pentru reteta vegetariana aveti nevoie de:
200 ml lapte,
100 g unt moale,
200 g quark cu conținut scăzut de grăsimi,
150 g iaurt natural (3,8% grăsime),
1 ou,
tava de copt (20 x 20 cm),
mixer de mana cu tel.
Prepararea brownie-urilor vegetariene cu cheesecake:
Preîncălziți cuptorul la 170°C căldură sus/jos sau 150°C ventilator și ungeți bine tava de copt. optional puteti tapeta cu faina.
Într-un castron, adăugați amestecul de aluat pentru brownie, laptele și untul. Folosind un mixer de mână prevăzut cu un tel, amestecați totul la foc mediu-mare până la omogenizare (aproximativ 1 minut). Se toarnă aluatul în tava unsă cu unt și se netezește puțin. Puneți amestecul de cheesecake cu quark cu conținut scăzut de grăsimi, iaurt și ou într-un al doilea castron și amestecați totul cu un mixer de mână cu un tel la turatie redusa până la omogenizare. Întindeți aluatul peste aluatul de brownie și amestecați ușor ambele aluat cu o furculiță. Coaceți brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.
Lăsați brownies-urile de cheesecake la răcit în tavă. Când sunt reci, le puteți tăia cu grijă în bucăți și le puteți scoate din tavă. Pentru reteta vegana aveti nevoie de:
200 ml băutură de soia,
100 g margarină moale,
400 g quarc de soia sau iaurt,
tava de copt (20 x 20 cm),
mixer de mana cu tel.
Prepararea brownie-urilor vegane cu cheesecake
Preîncălziți cuptorul la 170°C căldură sus/jos sau 150°C ventilator și ungeți bine tava de copt. De asemenea, le puteți da făină opțional. Într-un castron, combinați amestecul de brownie cu laptele de soia și margarina. Folosind un mixer de mână prevăzut cu un tel, amestecați totul la foc mediu-mare până la omogenizare (aproximativ 1 minut). Turnați aluatul în tava de copt și neteziți-l puțin.
Într-un al doilea castron, combinați amestecul de cheesecake cu brânză de vaci de soia sau iaurt. Se amestecă totul cu mixerul de mână cu telul la setarea cea mai scăzută până se omogenizează. Întindeți aluatul peste aluatul de brownie și amestecați ușor ambele aluat cu o furculiță. Coaceți brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.
Lăsați brownies-urile de cheesecake la răcit în tavă. Când sunt reci, le puteți tăia cu grijă în bucăți și le puteți scoate din matriță. |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.