Miso bio din orz
46.00 lei
Stoc epuizat
Miso este un aliment bogat în proteine şi enzime vitale, are o savoare delicată, putând fi adăugat tuturor preparatelor culinare.
Miso bio din orz de la La Finestra sul Cielo este ideal pentru fi a adăugat în supe şi tocane la finalul preparării. Nu se recomandă ca după ce aţi adăugat miso să mai fierbeți preparatul. Miso Onozaky are un conţinut mare de orz, care, alături de prepararea în abur a boabelor de soia, fermentarea în butoaie de cedru, conferă o savoare delicată produsului, potrivită pentru toate anotimpurile şi toate preparatele culinare.
Puteți adăuga o linguriță de miso, trei de tahini și un pic de otet de orez sau suc de lamaie pentru un sos rapid, numai bun pentru salatele din legume. Nu adăugați sare.
Pentru a-și păstra proprietățile, miso nu trebuie pasteurizat, deoarece pasteurizarea neutralizează lactobacili, și astfel se diminuează efectul benefic. Eventualul aspect al unei pojghite transparente aflata la supraţata produsului este dată de prezenţa unui aminoacid (tirosina) care apare în miso fermentat natural.
Acesta este un produs artizanal, nu este pasteurizat.
Alergeni | Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
---|---|
Certificări | Certificat Bio |
Greutate | 300 gr |
---|---|
Țară de origine | Japonia |
Producător |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.