Ingrediente | Făină integrală de hrișcă*, amidon de tapioca*, amidon de porumb*, tărâțe de psyllium*, sare neagră de Himalaya, aromă naturală de vanilie.
*=din culturi certificate ecologic.
Produs fabricat într-o unitate care procesează nuci și soia. |
---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
---|
Certificări | Certificat Bio |
---|
Declarație nutrițională | Valori nutriționale medii per 100 g: Valoare energetică 1434 kJ / 338 kcal
Grăsimi, din care: 1,3 g
- acizi grași saturați 0,2 g
Carbohidrați, din care: 74 g
- zaharuri 0,3 g
Proteine 6,7 g
Sare 0,7 g. |
---|
Utilizare | Adăugă 65 ml de apă la 24 g de ou vegan și bateți bine cu un tel. Pune 2 minute într-o tigaie la foc. Servește!adăugați 65 ml de apă la 24 g de ou vegan și bateți bine cu un tel. Puneți 2 minute într-o tigaie la foc. Serviți! REȚETĂ: Clătite cu afine
Ingrediente necesare:
120 g de afine proaspete, 48 g de ou vegan Natur Green, 120 ml de băutură vegetală de soia, 2 lingurițe de praf de copt, ½ lingurițe de esență de vanilie, ¼ lingurițe de sare fină de Himalaya.
Pentru glazură: nucă de cocos rasă / sirop de agave Mod de preparare:
1. Zdrobiți puțin afinele într-un castron cu o furculiță și lăsați deoparte.
2. Pregătiți oul vegan, pentru aceasta adăugați amestecul ou vegan în băutura vegetală și bateți foarte bine fără să se formează cocoloașe.
3. Adăugați restul ingredientelor puțin câte puțin până se obține un amestec cremos.
4. Puneți puțin ulei de cocos într-o tigaie antiaderentă. Așteptați până când este foarte fierbinte și apoi turnați 1/2 polonic de aluat pentru fiecare clătită.
5. Gătiți până când vedeți bule la suprafață, apoi întoarceți clătita și mai gătiți câteva minute.
6. Serviți clătitele cu nucă de cocos rasă și sirop de agave deasupra. |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.