Ghimbir Bio 250 gr
11.00 lei
Stoc epuizat
Rădăcina de ghimbir poate fi consumată în stare proaspătă, sub formă de pulbere, uscată, sub formă de ulei sau suc. Rădăcina de ghimbir a fost prețuită și folosită ca un condiment culinar și pentru uz medicinal, din cele mai vechi timpuri. Cu o aromă intensă și revigorantă, nu este de mirare că ghimbirul este printre cele mai sănătoase și delicioase mirodenii de pe planetă. Rădăcina de ghimbir nu este doar un condiment potrivit preparatelor din bucataria asiatică, ci un adevarat izvor de substanțe cu efect terapeutic.
În medicina naturistă, ghimbirul este considerat un carminativ excelent, ajută la eliminarea gazelor intensitale și un spasmolitic intestinal, ajută la relaxarea și calmarea tractului intestinal. Cercetările științifice au demonstrat proprietățile terapeutice ale ghimbirului, incluzând efectele antioxidante, abilitatea de a inhiba formarea de compuși antiinflamatorii și efecte antiinflamatorii directe. Gingerolul, principalul component organic activ din ghimbir, are capacitatea de a inhiba creșterea celulelor canceroase.
Certificări | Certificat Bio |
---|
Producător | |
---|---|
Greutate | 250 gr |
Țară de origine | China |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.