Ferment probiotic bio vegan pentru iaurt My.Yo 3 x 5 gr

56.00 lei

Stoc epuizat

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: MyYo0001 Categorii: , , , Etichete: , , , , , , , , , , ,

Prepară-ți acasă propriul iaurt vegan delicios, cu ajutorul fermenților probiotici de la My.Yo cu un conținut mare de bacterii active (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus). Îmbogățit cu un număr mare de lactobacterii vii, sărac în calorii, grăsimi sau colesterol, fără aditivi artificiali sau de origine animală, fermentul poate fi folosit cu orice tip de lapte vegetal. Iaurtul astfel preparat poate fi păstrat la frigider chiar și 10 zile.

Ingrediente

Maltodextrina*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus.
* din agricultură certificată ecologic.

Alergeni

Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Certificări

Certificat Bio

Declarație nutrițională

Valori medii nutriţionale per 100 gr
Valoare energetică 1620 kJ / 380 kcal
Glucide 95 gr
Din care zaharuri 2,5 gr
Proteine 0,01, gr
Sare 0,0 gr.

Utilizare

Timp de maturare: aproximativ 12-14 ore la aproximativ 37-42 ° C
Ingrediente
1 plic (5g) de ferment vegan My.Yo
400 ml lapte de cocoș (conținut minim 60% cocoș, înainte de folosire amestecăți bine)
600 ml lapte de migdale sau alt lapte vegetal (soia, orez, etc)
1 linguriță de pudra de agar-agar pentru îngroșare
Se dizolvă pliculețul de ferment în 100 ml de lapte vegetal (din cei 600 ml) și se pune deoparte. Se fierbe laptele de cocoș (400 ml) cu linguriță de agar agar pentru 2 minute și apoi se amestecă bine. Puneți în vasul în care preparăți iaurtul (ideal într-un aparat de preparat iaurt) laptele de cocoș fiert cu agar agar și cu laptele vegetal rămas (500 ml) și lăsăți să se răcească până la temperatura camerei. Apoi turnați și cei 100 ml de lapte vegetal cu ferment, și amestecăți bine. Lăsăți la măturat conform timpului de măturare de mai sus, apoi păstrați la frigider.
În primele 3 zile, din iaurtul preparat puteți prepară încă 4 litri. Luați din iaurtul preparat 150 ml de iaurt, și folosiți în locul amestecului de ferment cu 100 ml lapte vegetal (doar 100 ml de iaurt gata preparat, nu 100 ml iaurt + 100 ml lapte!). Repetați prepararea descrisă mai sus.
Sfaturi:
dacă iaurtul nu e ferm după măturare, și are 2 straturi, amestecăți încă odată, înseamnă că agar agar nu s-a amestecat bine.
unele tipuri de lapte vegetal au nevoie de o mică cantitate de zahăr pentru a fermentă, sau de sirop de agave.

Producător

Greutate

15 gr

Țară de origine

Germania

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ferment probiotic bio vegan pentru iaurt My.Yo 3 x 5 gr”