Fasole azuki bio 500 gr
15.00 lei
Stoc epuizat
Fasole roșie azuki bio cu ingrediente din agricultură biologică.
Fasolea Azuki bio este un tip de fasole originară din China, cu bob mic, de culoare roşu închis. Consumul său este benefic mai ales pentru rinichi și vezica urinară. Are mai mult fier decât 100 de grame de friptură din carne slabă, mai mult acid folic decât un bol de spanac gătit și la fel de multe proteine ca patru linguri cu unt de arahide.
Mod de preparare: Fasolea se spală și se lasă la înmuiat în apa rece timp de 6-8 ore. Apoi se fierbe timp de 90 de minute (o parte fasole cu 2 parți apă), și se folosește în preparatele preferate.
Alergeni | Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
---|---|
Certificări | Certificat Bio |
Greutate | 500 gr |
---|---|
Țară de origine | Italia |
Producător |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.