Făină bio de quinoa fără gluten Amisa 375 gr
31.00 lei
Stoc epuizat
Excelent înlocuitor al făinii din grâu, făina de quinoa se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, a sosurilor dar și pentru pâine, simplă sau în combinație cu alte tipuri de făină.
Caracteristici | Făina de quinoa se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, a sosurilor dar și pentru pâine, simplă sau în combinație cu alte tipuri de făină. |
---|---|
Ingrediente | 100% quinoa* |
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
Certificări | Certificat Bio |
Declarație nutrițională | Valori medii nutriţionale per 100 gr |
Păstrare și conservare | A se păstra la loc uscat și răcoros. |
Producător | |
---|---|
Greutate | 375 gr |
Țară de origine | Marea Britanie |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.