Alge Kombu bio 50 gr
24.00 lei
Stoc epuizat
Alge Kombu bio din Atlantic, bogate în iod, calciu, magneziu şi fier.
Algele Kombu sunt considerate ca fiind cele mai nutritive plante de pe Pământ.
Sunt bogate în minerale precum calciu, magneziu și fier.
Algele Kombu sunt, de asemenea, renumite pentru conţinutul lor bogat de iod, care este un element important în păstrarea funcţionării corecte a tiroidei.
Se recomandă consumul a 1 gr de algă crudă de persoană, echivalentul a 3 cm de algă, o dată pe săptămână.
Mod de preparare: Algele se spală bine şi se lasă la hidratat timp de 20 minute în apa cu puţină sare. Se schimă apa, şi se continuă hidratarea pentru încă 20 minute. Algele se consideră a fi hidratate atunci când greutatea lor este de 7 ori mai mare decât în stare uscată. Se gătesc timp de 35-40 minute. Se pot consuma cu legume, verdeţuri, tofu sau seitan.
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
---|---|
Certificări | Certificat Bio |
Greutate | 50 gr |
---|---|
Țară de origine | Italia |
Producător |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.