Alternative vegetale pentru toate tipurile de brânzeturi – interviu cu Ana Maria Turton (Co-founder Vegan Gourmet)
Brânza este alimentul la care se renunță cel mai greu!
De ce? Pentru că este sățioasă și are gust bun!
GoVeggie – Cum v-a venit ideea si de ce ați decis să intrați în acest sector al alternativelor la produse lactate?
VeganGourmet – Știm din experiența proprie ca a renunța la brânza este foarte, foarte greu, și alternativele la brânzeturi de pe piață nu sunt cele mai gustoase. Noi suntem aici să arătăm lumii, că brânza fără lapte poate fi gustoasă și sănătoasă !
GV – De ce sunt produsele VG diferite față de celelalte opțiuni de pe piață?
VG – Majoritatea brânzeturilor disponibile in supermaketuri sunt super procesate, pline de uleiuri, conservanți, coloranți si făina. Brânzicile noastre conțin doar nuci de caju, apă, sare, condimente și culturi de fermentare. Oricine le încearcă, rămâne plăcut impresionat de cât de gustoase sunt. Datorită faptului că sunt fermentate, sunt și foarte sănătoase!
GV – Cui vă adresați? Sunt produsele VG doar pentru vegani sau vă adresați tuturor consumatorilor?
VG – Majoritatea clienților noștri sunt flexitarieni și oameni care aleg să mănânce cât mai puține produse de origine animală, din diverse motive: pentru sănătate, pentru mediul înconjurător, pentru animale. Avem clienți cu intoleranță la lactoză, gluten și soya, vegani, vegetarieni și mulți care pur și simplu adoră gustul untului și al brânzicilor noastre!
GV – De ce caju?
VG – Caju, pentu că este o sursă excelentă de vitamine, minerale, grăsimi bune și pentru că au un gust neutru și sunt foarte versatile. Odată fermentate, condimentate și maturate, nu mai au gust de caju- se transformă în delicii de impresionat și cei mai mofturoși musafiri!
GV – De ce Vegan Gourmet?
VG – Pentru că avem o gamă variată – brânza cu mucegai nobil, ricotta, creme tartinabile, brânză maturată și să nu uităm untul, unul dintre cele mai apreciate produse! Și pentru că exista viața și după brânza! Viața cu brânza Vegan Gourmet!
(Co-founder Vegan Gourmet)
Pentru o experiență completă, alătură-te comunității noastre, urmărește-ne pe social media și folosește cu drag #HappyMeDairyFree și #OctombrieFărăLactate dacă vrei să împărtășești experiența și rețetele tale!
Să avem un Octombrie Fără Lactate delicios!