Mix bio pentru pâine fără gluten Vital Biovegan 330 gr

28.00 lei

Stoc epuizat

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: BV0003 Categorii: , Etichete: , , , , , , , , , ,

Cu mixul Vital obții rapid și ușor 500 gr de pâine fără gluten, fără drojdie de bere, vegană și îmbogățită cu germeni de semințe.

Caracteristici

Mix pentru pâine din făină de porumb germinat, semințe de in galben-auriu încolțit, fibre de bambus, pudră de quinoa, tărâțe de psyllium, făină din migdale de pământ, semințe de chia, făină de amarant și făină de hrișcă.

Ingrediente

Făină de orez*, cartofi tari*, făină integrală de hrișcă*, făină de porumb germinat*, făină de amarant*, făină din migdale de pământ*, proteină de in*, agent de îngroșare: făină din semințe de carruba*, pudră de quinoa* (94% produse din făină de quinoa*, produse din făină de orez*), semințe de in galben-auriu încolțit*, sare de Himalaya, fibre de bambus, praf de copt* (amidon de porumb*, acidifianți: tartrat de potasiu, agent de dospire: carbonat de sodiu), semințe de chia*(salvia hispanica), tărâțe de psyllium*, agent de îngroșare: xantan, chimen*, chimen ducle*, coriandru*, anason*.
*din agricultură ecologică.

Alergeni

Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Certificări

Certificat Bio

Declarație nutrițională

Valori medii nutriţionale per 100 gr produs finit
Valoare energetică 1035 kJ / 246 kcal
Lipide 6,4 gr
Din care acizi graşi saturaţi 0,8 gr
Carbohidraţi 40 gr
Din care zahăr 10 gr
Fibre 5,4 gr
Proteine 4,2 gr
Sare 1,4 gr.

Utilizare

Amestecați mixul de făinuri cu 2 linguri de oțet, 2 linguri de ulei, 300 ml apă, apoi frământați rapid (aproximativ 1 minut) și foarte ușor cu un mixer conținutul.
Lăsați acoperit pentru 30 minute.
Frământați scurt, apoi tăiați pâinea sau chiflele în forme cu o adâncime de 2 cm, ungeți cu apă sau rotiți-le în făină.
Coaceți pâinea împreună cu 250 ml de apă, în cuputorul preîncălzit, 50 de minute, la 210°C, în cuptor cu ventilație, sau în cuptor fără ventilație, 60 de minute la 220°C.
Lăsați pâinea să se răcească pe un suport cu grilaj.
Atentie!!! Va rugam sa retineti!!!
Aluatul sa fie framantat foarte scurt (aproximativ 1 minut) și frământați foarte ușor!
Altfel exista riscul ca aluatul să nu se creasca bine!
Lăsați aluatul să se odihnească timp de 30 de minute.

Păstrare și conservare

În loc uscat și răcoros.

Producător

Greutate

315 gr

Țară de origine

Germania

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mix bio pentru pâine fără gluten Vital Biovegan 330 gr”