Super Rhodiola 500 mg Secom 30 capsule vegetale

53.00 lei

Stoc epuizat

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: SE0015
TVA Inclus: 9.00%
Categorie:

Supliment alimentar ce susține funcțiile organismului, ajutându-l sa se adapteze fizic, psihic și imunitar. Extract standardizat din rădăcină de Rhodiola rosea, 500mg în fiecare capsulă vegetală ce poate fi administrată și în dietele vegetariene/vegane.

Ajunge până la 30 de zile de administrare.

Caracteristici

Supliment alimentar ce ajută la:
- creșterea capacitătii de adaptare a organismului la stres metabolic, în situatii precum: fluctuații ale colesterolului, glicemiei, tensiunii arteriale, disfuncției hormonale sau în caz de scădere a imunității.
- creșterea capacității de adaptare a organismului la stres psihic, în diverse situații, precum tulburării emoționale, capacitate scazută de concentrare și memorare etc.
- îmbunătățirea funcțiilor sistemului nervos
- menținerea nivelului serotoninei și dopaminei
- reducerea acțiunii enzimelor monoaminoxidaza și catecol-O-metiltransferaza (care degradează acești neurotransmițători)
- îmbunătățirea creșterii permeabilității barierei hematoencefalice pentru precursorii serotoninei (triptofan și 5-hidroxitriptofan) și ai dopaminei (tirozina)
- stimularea metabolismului energetic celular: creșterea producției de adenozin trifosfat (ATP - nucleotide mitocondriale care stochează și transportă energia în celule) și de creatin fosfat (CP) necesară resintezei de ATP
- îmbunătățește creșterea capacitătii de utilizare a oxigenului celular.

Ingrediente

Per 1 capsula/500 mg:
Rhodiola rosea - extract standardizat din radacina, garantat 15 mg [3%] rozavine si 5 mg [1%] salidrozide.

Alergeni

Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Certificări

Certificat Bio

Utilizare

Câte 1 capsulă/zi la masă cu 200 ml de apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Producător

Greutate

30 capsule

Țară de origine

USA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Super Rhodiola 500 mg Secom 30 capsule vegetale”