Iarbă de grâu pudră Raw Boost 125 grame

19.00 lei

Stoc epuizat

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: RB1066
TVA Inclus: 9.00%
Categorii: ,

Miracol al naturii, principala calitate a ierbii de grâu este că este puternic alcalinizantă şi aduce în sistemul digestiv un conţinut ridicat de enzime alimentare diferite ce nu se pot obţine din nici o altă sursă.

Iarba de grâu a fost studiată şi patentată încă din anii `30 de Charles Schnabel, chimist în agricultură. Pudra de iarbă de grâu conţine substanţe cu un potenţial incredibil de vindecare, un aliment complet ce regenerează, întinereşte şi vindecă organismul în mod natural. Este una dintre cele mai bogate plante în clorofilă (70%), conţinând aproape 100 de elemente nutriţionale necesare omului şi anume: spectru complet de vitamine (mai multa vit. C decât portocalele şi mai multă vit. A decât morcovii), oligoelemente, enzime, proteine (17 aminoacizi), antioxidanţi (bioflavonoizi), fitohormoni, acizi graşi şi fibre. Crescută în sol organic, absoarbe 92 din cele 115 minerale cunoscute în sol.
Aceste enzime se găsesc în special în sucul de iarbă de grâu consumat proaspăt. O mare parte a enzimelor se păstrează şi în pudra de iarbă de grâu cu condiţia ca aceasta să fie crudă (raw) procesată la temperaturi mici, sub 46 de grade Celsius. Enzimele alimentare fac parte din a treia categorie de enzime şi se întâlnesc doar în organismele vii (orice hrană trecută de punctul de fierbere nu mai conţine nici măcar o singură enzimă). Alături de enzimele digestive (secretate de pancreas şi intestinul subţire), enzimele alimentare ajută la descompunerea hranei în nanofragmente astfel încât substanţele nutritive să treacă în sânge prin porii intestinelor. Enzimele sunt implicate în orice funcţie biochimică şi fiziologică, şi sunt motorul vieţii noastre descompunând celuloza şi grăsimile, metabolizând proteinele şi amidonul şi distrugând toxinele.
Un alt element foarte important pe care îl aduce pudra de iarbă de grâu în organism este clorofila. Clorofila, numită şi „puterea concentrată a soarelui” este baza vieţii plantelor, ce conţine mai multă energie solară decât orice alt element. Pe lângă oxigenul pe care îl aduce în organism, consumul de pudră de iarbă de grâu ajută şi la eliminarea bacteriilor şi a toxinelor. Clorofila este cel mai important aliment când vine vorba de purificarea şi hrănirea sângelui, deoarece moleculele de clorofilă sunt asemănătoare heminei, pigment ce se combină cu proteina pentru a forma hemoglobina. Structura moleculară a celor două substanţe este aproape identică, singura diferenţă fiind că molecula de clorofilă are magneziu ca atom central, iar molecula de hemină, fierul. În cartea sa “Superalimentele, medicina viitorului“, unul dintre cei mai mari nutriţionişti David Wolf,  afirmă despre consumul de apă de cocos tânăr (cea mai bogată sursă de electroliţi) – 55% în combinaţie cu suc sau purdă de iarbă de grâu – 45%, că reprezintă o adevărată transfuzie de sânge.
Consumând pudră de iarbă de grâu ne aducem în organism o imensă cantitate de nutrienţi, oxigen pentru alimentarea tuturor celulelor şi se produce alcalinizarea organelor interne. Este ideală pentru consum frecvent şi mai ales în curele de slăbire, 100g de pudră de iarbă de grâu având  doar 23 de calorii. De iarbă de grâu pot beneficia şi femeile însărcinate (o treime din doza zilnică recomandată în mod normal) cu condiţia ca aceasta să fie crescută organic şi să fie consultat medicul.
Beneficii:
– este un foarte bun antiseptic util în inflamaţii şi infecţii;

– stimulează sistemul imunitar;
– împiedică absorbţia intestinală a compuşilor chimici toxici rezultaţi din fumul de ţigară sau fumul de grătar;
– protejează împotriva radicalilor liberi, a radiaţiilor şi a efectelor secundare ale citostaticelor asupra celulelor sănătoase;
– combate anemia crescând numărul de celule roşii ale sângelui;
– reduce tensiunea arterială;
– ajută la curăţarea întregului tub digestiv şi la ameliorarea tulburărilor gastrointestinale: ulcere, colite, constipaţie, diaree, gastrită;
– reglează nivelul zahărului din sânge;
– ajută la cicatrizarea mai rapidă a oricărui tip de răni: interne (pe organe în urma bolilor sau intervenţiilor chirurgicale) sau externe şi este excelentă pentru ten;
– încetineşte procesul de albire al părului;
– scoate metalele grele din sânge;
– alcalinizează întregul organism;
Doza zilnică recomandată este de până 10 gr/zi (3 linguriţe), cantitate la care se ajunge în câteva săptămâni pentru ca detoxifierea să se facă treptat şi organismul să fie lăsat să se obişnuiască cu explozia de nutrienţi. Se recomandă şi copiilor de la 2 ani, câte un sfert de linguriţă de pudră de grâu organic. Pulberea de iarbă de grâu se consumă în smoothie-uri, sucuri de fructe, ceaiuri la temperatura camerei sau apă, de preferat dimineaţa pe stomacul gol.
Pudra ecologică de iarbă de grâu comercializată de Rawboost nu conține gluten.
Ingrediente: 100% pudră de iarbă de grâu (Triticum Aestivum).

Alergeni

Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Greutate

125 gr

Țară de origine

România

Producător

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Iarbă de grâu pudră Raw Boost 125 grame”