Amidon Kuzu bio 70 gr
20.00 lei
Stoc epuizat
Kuzu este o plantă japoneză din a cărei rădacină se obţine un amidon cu o mare capacitate de gelifiere. Înainte de a se adăuga în preparate, amidonul bio de kuzu se amestecă cu apă rece. Se folosește cu succes pentru supe, sosuri, deserturi. Gelatină vegetală.
Mod de preparare: Dizolvaţi amidonul Kuzu în apă rece înainte de gătire. Adaugaţi celelalte ingrediente şi amestecaţi cu putere, până cand Kuzu devine semitransparent şi se îngroaşă, apoi fierbeţi la foc mic timp de 1-2 minute. Se foloseşte cu succes pentru supe, sosuri, deserturi.
Alergeni | Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
---|---|
Certificări | Certificat Bio |
Greutate | 70 gr |
---|---|
Țară de origine | Japonia |
Producător |
1 recenzie pentru Amidon Kuzu bio 70 gr
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
adina.stanciu84 (proprietar verificat) –
Recomand!
Foarte bun, calitate , pret!