Făină bio de sorg 500 gr
14.00 lei
Stoc epuizat
Făina de sorg cu ingrediente din agricultură ecologică este o sursă de fibre și proteine.
Sorgul este a cincea cea mai cultivată cereală din întreaga lume, după grâu, orez, porumb şi orz. ÎnsĂ această cereală gustoasă și fără gluten este destul de puțin cunoscută și consumată la noi. Este folosit preponderent în preparate tradiționale din Africa, Europa de Sud dar și în America Centrală și Asia.
Sorgul conține o gamă variată de fitochimicale care acționează ca antioxidanți în corp, așa cum sunt taninele, acizii fenolici, antocianinele, fitosterolii și policosanolii.
Este o cereală ușor de digerat, fără gluten în mod natural, recomandată în boala celiaca.
Poate fi folosită la prepararea pâinii și a aluaturilor coapte, dulci sau sărate.
Nu conține gluten în mod natural, sursa de fibre, sursa de proteine.
Alergeni | Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar |
---|---|
Certificări | Certificat Bio |
Greutate | 500 gr |
---|---|
Țară de origine | Italia |
Producător |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.