Băutură bio din kamut fără zahăr Isola Bio 1000 ml

11.00 lei

Stoc epuizat

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: BĂ0151
TVA Inclus: 9.00%
Categorii: ,

Băutura bio din kamut conţine: apă, grâu kamut Khorasan (12%), ulei din semiţe de floarea-soarelui presat la rece şi sare de mare – ingrediente din agricultură biologică.

 

Kamutul este o cereală antică, strămoş al grâului dur pe care îl ştim azi, care din regiunile fertile ale Egiptului. Conform legendei, primele boabe de kamut au fost găsite într-un mormânt egiptean. În realitate, este vorba despre un aviator care, în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a primit boabele de kamut de la un cunoscut.

 

Cultivarea kamutului se face exclusiv prin metode ecologice, conform celor mai înalte standarde de calitate, fără contaminarea cu organisme modificate genetic.

 

Kamutul este o cereală foarte bogată în proteine şi vitamine, conţinând cu până la 30% mai multe decat grâul.

 

Datorită conţinutului scăzut de gluten, kamutul este apreciat şi de persoanele cu intoleraţă la gluten. Are un conţinut mare de acizi graşi esenţiali, vitamina E, fosfor, magneziu, zinc, cupru , carbohidraţi complexi şi este mult mai bogat în fibră decât grâul. De aceea este considerat o foarte energizantă cereală.

 

Alergeni

Fara alune, Fara drojdie, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Certificări

Certificat Bio

Greutate

1000 ml

Țară de origine

Italia

Producător

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Băutură bio din kamut fără zahăr Isola Bio 1000 ml”