Sapun natural cu galbenele

16.00 lei

Stoc epuizat

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: SA0604
TVA Inclus: 19.00%
Categorii: ,

Săpun natural cu gălbenele -HAND MADE-
fără parabeni, phenoxyethanol, coloranți și parafine sintetice.

Săpunul poate fi utilizat atât de către adulți pentru igiena zilnica dar și de către copii sau bebeluși (pentru baițe), deoarece contine DOAR : uleiuri vegetale,unt vegetal,extrase naturale din plante.

Compoziție:Uleiuri saponificate de palmier, cocos, masline, floarea soarelui, unt shea, ricin, uleiuri esențiale de lavanăa, ylang ylang, palmarosa, flori de galbenele.

Este recomandat și pentru persoanele care suferă de  diferite afecțiuni ale  pielii (ex: dermatită atopică, seboreică, psoriazis).

Gălbenelele se folosesc pentru îngrijirea zilnica a pielii sensibile și ăarului. Sunt recomandate pentru îngrijirea tenului deshidratat, cu tendințe de iritare. Extractul de gălbenele are acțiune calmantă, hidratantă, cicatrizantă și este ideal pentru îngrijirea epidermei uscate sau în perioada în care aceasta are tendința de deshidratare. Uleiul de lavandă prezintă o multitudine de beneficii, cum ar fi: calmant și relaxant, răcoritor și antiinflamator, antibacterian, de echilibrare hormonală și crestere a imunitații. Uleiul de palmarosa stimulează regenerarea celulară si reglează producția de sebum, iar datorită proprietaților sale antiinflamatoare este folositor în caz de acnee și eczeme. Uleiul de ylang ylang este dulce, senzual, floral și exotic. Parfumul său relaxant și calmant îndepartează anxietatea și calmează sistemul nervos.

Greutate

100 gr

Țară de origine

România

Producător

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sapun natural cu galbenele”