Dulceață de topinambur Topoloveana

21.00 lei

Stoc epuizat

Comanda de inca 190.00 lei si beneficiezi de transport standard gratuit sau 240.00 lei pentru transport cu temperatura controlata gratuit.

SKU: DU0524
TVA Inclus: 9.00%
Categorii: , ,

Gama de dulcețuri Topoloveana din fructe, legume și petale de flori, respectă valorile companiei care procesează doar produse 100% naturale, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten. Dulceața de topinambur este o dulceață medicament cu proprietăți benefice multiple pentru organism.

Este o dulceață în care topinamburul se regăsește sub formă de cubulețe.

Cantitate netă produs / borcan: 230 gr.

Conținut produs finit: 70% topinambur, 30% suc concentrat de măr.

Calități nutritive:

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare București afirmă despre Dulceața de topinambur ”Topoloveana”:
Produsul prezintă o cantitate considerabilă de fibre alimentare, atât insolubile (10,1%), cât și solubile (7,7%). Fibra solubilă este reprezentată în special de inulină. Inulina are rol de agent bifidogenetic, care stimulează sistemul imunitar al organismului, scade nivelul de bacterii patogene în intestin, combate constipația, scade riscul osteoporozei prin creșterea absorbției mineralelor (în special calciul), reduce riscul aterosclerozei prin scăderea sintezei trigliceridelor și a acizilor grași în ficat și reducerea nivelului acestora în ser, reduce absorbția de zahăr din sânge – prevenind sindromul metabolic și diabetul zaharat.

Alergeni

Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi, Fara zahar

Greutate

230 gr

Țară de origine

România

Producător

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dulceață de topinambur Topoloveana”