Ingrediente | Zahăr brut din trestie, făină de orez, amidon de porumb, 11,1 % glazura neagra (masa de cacao , zahăr, unt de cacao), 7,1 % pudră de cacao, agent de creștere: bicarbonat de sodiu; fibre de mere, acidifiant: tartrat de potasiu; agent de îngroșare: faina de roșcove; sare, emulgator: lecitina (floarea-soarelui); agent de îngroșare: gumă de guar. |
---|
Alergeni | Fara alune, Fara drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, Fara lupin, Fara soia, Fara susan, Fara telina, Fara ulei de palmier, Fara usturoi |
---|
Certificări | Certificat Bio |
---|
Declarație nutrițională | Valori nutriționale medii per 100 g:
Valoare energetică 1404 kJ / 335 kcal
Grăsimi, din care: 16 g
- acizi grași saturați 7,7 g
Carbohidrați, din care: 43 g
- zaharuri 22 g
Proteine 4 g
Sare 0,65 g. |
---|
Utilizare | Mod de preparare mix pentru chec cu ciocolata fara gluten:
mai ai nevoie de:
300 ml băutură din soia,
100 g margarină/unt vegetal moale,
tava pentru paine (20-25 cm),
mixer manual cu tel.
Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180°C cu aer circulant sau căldură sus/jos și ungeți bine tava de copt. Pune amestecul de copt cu băutura de soia și margarina într-un bol de amestecare. Folosind un mixer de mână prevăzut cu tel, amestecați totul pentru scurt timp la viteză mică. Apoi continuați să bateți timp de 2 minute la cel mai înalt nivel până când amestecul devine cremos și pufos. Pune aluatul in tava de paine si netezeste-l putin. Coaceți chec-ul de ciocolată pe grătarul din mijloc pentru aproximativ 50 de minute la 180 °C aer circulant sau aproximativ 60 de minute la 180°C căldură sus/jos. La sfârșitul timpului de coacere, testați starea de coacere cu o tija de lemn în mijlocul chec-ului. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute daca este necesar si incercati din nou. Mai intai se lasa chec-ul sa se odihneasca in tava pe un gratar timp de 15 minute, apoi se scoate din tava si se lasa sa se raceasca complet pe gratar. Sfat: puteți pregăti tortul de ciocolată si cu alte băuturi vegetale. Vă rugăm să rețineți că consistența poate varia atunci când utilizați alte băuturi vegetale. Recomandăm băutura de soia pentru preparare. Chec-ul poate fi acoperit cu glazura de ciocolata dupa ce s-a racit. |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.